Sex kontakt forum tepels bijten

sex kontakt forum tepels bijten

Thuis bleek dat Sylvia en Robin al veel meer ervaring met dit soort situaties hadden. Sylvia was biseksueel en ze gingen regelmatig uit om samen een vrouw te versieren. Zij nam mij mee om te douchen en toen zij mijn lichaam inzeepte met haar zachte handen ontspande ik. Robin had in de slaapkamer overal kaarsjes aangestoken en lag naakt op bed.

We gingen samen bij hem liggen en begonnen met vrijen. Al gauw raakte ik in een soort trance. Ik voelde overal handen, benen, monden: Het vrijen met Sylvia was heerlijk omdat het zo nieuw was met een vrouw. Toch maakte het feit dat Robin erbij was het helemaal af. Dus deze gecombineerde ervaring was helemaal perfect. Mocht ik nog eens de kans krijgen om zoiets mee te maken, dan sta ik er zeker open voor. Ik heb eenmaal een triootje gedaan met twee jongens en dat was een vervelende ervaring.

Misschien moet ik het nog eens doen, om de rare nasmaak kwijt te raken. Maar ik denk niet dat het me snel weer zal overkomen. Het gebeurde in een periode dat ik regelmatig in mijn eentje uitging. Ik ben gek op dansen en in een trendy discotheek waar ik vaak kwam, ontmoette ik Bas en Maarten.

Twee leuke jongens uit Rotterdam. Het klikte met ze. Allebei hingen ze om me heen en waren met mij aan het flirten.

Ik had wel zin in een wilde nacht, maar ik wist niet wie van hen ik moest kiezen. Ze waren allebei erg aantrekkelijk. Aan het eind van de avond — ik had aardig wat drank op - borrelde het idee bij me op om ze allebei mee naar huis te nemen. Meestal ga ik niet direct met iemand naar bed op de eerste avond, maar ik dacht nu: Dit wil ik graag een keer meegemaakt hebben.

Ik voelde me heel stoer toen ze zeiden dat ze graag mee wilden; megaspannend was het. In de rij voor het ophalen van de jassen had ik voelde ik kriebeltjes in mijn buik van opwinding.

Bij mij thuis trok ik een flesje wijn open en zette een leuk muziekje op en kleedde me langzaam voor hen uit. Maar o, wat viel het uiteindelijk tegen. Ik voelde me net een actrice in een pornofilm. Een hele slechte, zelfs. Ik kon me niet goed overgeven, bleef me een toeschouwer voelen. Ik vond die jongens ook al snel niet echt aardig meer. Ze letten meer op elkaar dan op mij. Of ze eigenlijk op elkaar vielen?

Dat weet ik niet. Ze raakten elkaar niet aan, maar het was wel duidelijk dat ze meer kickten op het feit dat de ander hen bezig zag, dan op mij. Ik voelde me een soort pop, volledig inwisselbaar Niet een gevoel waar ik vrolijk van werd. Ik kan heus wel seks hebben met iemand zonder liefde, maar er moet wel iets van respect zijn. En dat was er niet. Toen ontdekte ik ook nog dat één van de twee stiekem zijn condoom had afgedaan.

Ik schrok me rot en werd woedend. Hij zei dat ik me niet zo aan moest stellen. Bij die woorden was het klaar voor mij, ik heb ze het huis uitgejaagd. Het vervelendste was nog, dat ik ze later geregeld tegenkwam als ik uitging.

Ik had het idee dat ze het weer aan anderen hadden verteld. Uiteindelijk werd het reden om die discotheek maar te mijden. Nee, ik had gehoopt op een geweldige nacht, maar ik had het beter nooit kunnen doen.

Ik wist dat het altijd al een droom van mijn vriend Chris was om met twee vrouwen te seksen. Samen fantaseerden we er regelmatig over en dat was erg opwindend. Maar hoe zou het in het echt zijn, zou ik het wel kunnen verdragen wanneer hij een andere vrouw aan zou raken? Ik had sterke twijfels.

Ik ben namelijk best jaloers en onzeker. Bovendien ben ik opgevoed met het idee dat seks alleen hoort tussen twee mensen is die veel van elkaar houden.

Daardoor heb ik gevoelsmatig moeite om seks en liefde los te koppelen. Aan de andere kant leek het me ook ontzettend leuk om het eens uit te proberen. Chris en ik spraken er eindeloos over, in bed maar ook erbuiten. Hij liet het initiatief aan mij over. Uiteindelijk bedacht ik een oplossing die voor mezelf goed te behappen was. Ik vertelde Chris niets, ik wilde hem graag verrassen. Via internet ben ik in contact gekomen met een meisje dat wilde meewerken aan mijn plan.

De dagen voordat ze zou komen was ik verschrikkelijk gespannen. Zou Chris het leuk vinden? Zou hij zich wel aan mijn regels houden? Met het verzoek die om te doen. Hij mocht haar namelijk wel voelen, maar niet zien, want dan zou hij verliefd op haar kunnen worden, vreesde ik. Hoewel de blinddoek een hoop van zijn genot zou weghalen, namelijk het kijken, vond hij het geweldig dat ik er zo over had nagedacht en dit voor hem wilde doen.

Toen het meisje kwam was ik doodzenuwachtig. Zij wist van mijn plan, van de blinddoek, van mijn angsten.

Samen begonnen we Chris te strelen en hem uit te kleden. Zelfs trokken we ook alles uit. En wat ik niet verwacht had: Het was een mooie vrouw, zij had er duidelijk zin in. Ze gedroeg zich heel verleidelijk naar mij toe. Dat nam mij voor haar in: Halverwege de vrijpartij wist ik dat ik het geen probleem zou vinden als Chris haar toch zou zien. Onverwacht maakte ik zijn blinddoek los. En hij gedroeg zich keurig. Raakte haar wel aan, maar richtte zich het meest op mij. Wij bleven voortdurend oogcontact houden en uit zichzelf, zonder dat we daar over hadden gepraat, koos hij ervoor het niet met haar te doen.

Dat deden hij en ik alleen. Daarna heb ik nog een tijd met haar liggen vrijen terwijl hij toekeek. Het is nu een paar maanden geleden en we praten er nog vaak over. We mailen nog steeds met het meisje. Heel bewust hebben we een aantal maanden pauze ingelast maar we gaan zeker nog eens met haar afspreken. Dit is dus het bewijs: Maar je moet elkaar wel respecteren en niet over elkaars grenzen gaan. Mijn ex-man Dennis en ik zijn zes jaar samen geweest.

De eerste paar jaar was ons seksleven uitstekend maar nadat ik een periode ernstig ziek ben geweest, was het over. Het werd stil in bed, het lukte niet om de passie van ooit weer terug te halen. We probeerden dat wel - met speeltjes en films, bijvoorbeeld — maar het werkte niet.

Toen mijn man voorstelde er een derde bij te halen, leek het me eerst niets. Het zou in ieder geval goed zijn voor de afwisseling. We zouden het eerst met een vrouw proberen, daarna met een man. Ik krijg daar absoluut geen genot van, het is een naar gevoel. Dat 'moedergevoel', daar heb ik echt geen last van.

Ik vind het simpelweg helemaal niet interessant. Je moet ook idd niet zuigen, wel likken en knabbelen. Likken is inderdaad al iets beter dan zuigen. Ik vind het juist erg fijn als hij mijn tepels bejegent. En dan niet aan één stuk zuigen nee, maar likken, bijten, ermee spelen. Ik word eigenlijk sowieso niet zo graag aangeraakt. Dat is net twee dagen uit. Maar toen hij me zaterdag knuffelde was dat wel weer veel te fijn ja sorry voor de offtopic lieve FB's.

Je hoeft er bij mij alleen maar naar te wijzen en ik krijg al slappe knieën. Dus ja, ik snap 't wel. Zoek meer berichten van Trimm Trabb. Vind ik ook vaak wel gek, ik voel er niet veel bij. Vriendje denkt dat t heel wat is. Ik hoef ut niet zo. Merk wel dat als hij met me bezig is: Gebeurt ook als hij m'n klit vingert of zoent, en natuurlijk op t moment dat hij erin gaat.

Als ik klaar kom, weer niet zo sterk, dan is t voorbij. Maar ik ben dus als iemand erin bijt, bang dat hij of zij ze eraf bijt. Ben jij dat niet? Mijn vriendje mag nooit stoppen met aanraken. Philosophy Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Philosophy. Ik snap dat echt niet, alsof dat baby's dat doen betekent dat dat het enige is waar zoiets goed voor is. In dezelfde trant als je mond is voor eten en niet voor seksuele handelingen ofzo, en elke keer als iemand er een tong of een piemel in stopt krijg je honger.

Volk Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Volk. Akhlys Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Akhlys. Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Zoek in deze topic. Bezoek supergirl 1's webpagina! Zoek meer berichten van Sherlock. Zoek meer berichten van fizzle-fluffy.

Zoek meer berichten van Briseïs.

Merk je dat je partner dit opwindend vindt? Soa Aids Nederland gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen. Voelen en strelen Home Liefde en relaties Verliefdheid en versieren Voelen en strelen.

Snel naar Fijne plekken Wat zijn gevoelige plekjes? Wat is jouw techniek? Beginnen met strelen Tepels. Wat zijn gevoelige plekjes? Met de vingers en hand aanraken: Met de mond en tong: Beginnen met strelen Begin met zoenen en zachtjes strelen. Tepels Tepels zijn heel gevoelig, bij zowel jongens als meisjes. Meer over Verliefdheid en versieren?

Versiertips Is het wederzijds? Films over de eerste keer 3 korte films met jongeren over hun eerste keer. Versiertips Je bent verliefd. Maar nou die ander nog! Hoe versier je iemand? Leuk, je bent verliefd. Zeg wat er in je opkomt: Je vriendje kan hier ontzettend opgewonden van raken, en jijzelf natuurlijk ook! Zet die stressvolle gedachten even uit en focus je op elkaar. Om in de stemming te komen kan een massage erg fijn zijn. Je kunt de massage zo spannend mogelijk maken als je wil.

Er bestaat zoiets als een erotische massage… Eigenlijk is dit kort gezegd een massage rond het bekkengebied en andere erogene zones van het lichaam. De bloedsomloop wordt hierdoor ook gestimuleerd en komt goed van pas tussen de lakens!

Mannen vinden het leuk als de vrouw ook regelmatig het initiatief neemt. Ben je verlegen en vind je dit lastig? Probeer uit jouw comfortzone te gaan door hem bijvoorbeeld spontaan te zoenen, hem aan te raken, te knuffelen of door iets stouts te zeggen. De meeste mannen vinden het fijn als vrouwen duidelijk zijn in wat ze willen.

Als jij zin in jouw vriendje hebt, wacht dan niet uren af, maar zeg recht op de man af wat je met hem wilt doen. Je vriendje kan het enorm waarderen wanneer hij ziet dat jij zin hebt in hem. Je vindt het andersom toch ook fijn om te zien dat hij jou wil? Laat hem zien dat je gek van hem wordt! Duw hem op bed. Trek zijn shirt van zijn lijf. Wees ruiger minder lief dan normaal. Mannen vinden dit enorm spannend! Dit kan van alles zijn. Bijvoorbeeld dat je niet kan wachten om hem weer te zien en graag wilt zoenen.

Maar het kan natuurlijk nog spannender! Vertel hem dat je een nieuw slipje aan hebt of zonder schroom: De meeste mannen vinden dit ontzettend sexy. Je kunt hier natuurlijk helemaal je eigen draai aangeven.

Doe wat goed voelt voor jou en bij jou past. De meeste mannen vinden het sexy als een vrouw zelfverzekerd is over haar lichaam. Om hem erg opgewonden te maken kun je de kleding die je nog aan hebt sexy van je af strippen. Probeer er een showtje van te maken. Het kan in het begin wat ongemakkelijk voelen, maar no worries — je doet het goed! Maak oogcontact, wees verleidelijk en laat hem zien dat je hem wilt! Wil je nog meer tips over hoe je hem opgewonden maakt?

Neem een kijkje bij het Girlscene forum! Heb je zelf een goede tip? Deel je tips op het forum. Wat doe jij altijd om jouw vriend opgewonden te krijgen? Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. Home News Fashion Beauty Lifestyle. Uitgelichte blogs Member blogs.

Marokkaanse escort utrecht gangbang vrijdag

Sex kontakt forum tepels bijten

Sex kontakt forum tepels bijten

Ik bepaal nu zélf wat ik wil. Ook wat betreft experimenteren op seksgebied. Vrijen met een vrouw is altijd een droom van mij geweest. In de relatie met mijn ex was daar geen ruimte voor. Nu lag de weg open, maar ik zag het toch niet zo snel werkelijkheid worden.

Tot ik Sylvia tegenkwam op een afterparty. Ze had heel lang blond haar en grote borsten. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. We zaten een tijdlang te praten en ik voelde dat ze mij ook leuk vond. Net toen ik me afvroeg hoe ik toenadering tot haar zou kunnen zoeken, dook er een man op. Mijn teleurstelling zette zich om in opwinding toen Sylvia mij voorstelde als een nieuwe vriendin die misschien wel zin had om nog wat bij hun te drinken.

Ze overviel me er zo mee dat ik hartkloppingen kreeg. Maar haar vriend Robin zag er leuk uit en glimlachte verleidelijk naar me. Dus ik twijfelde niet. In de taxi naar hun huis kon ik haast niets meer zeggen van de spanning. Thuis bleek dat Sylvia en Robin al veel meer ervaring met dit soort situaties hadden. Sylvia was biseksueel en ze gingen regelmatig uit om samen een vrouw te versieren. Zij nam mij mee om te douchen en toen zij mijn lichaam inzeepte met haar zachte handen ontspande ik.

Robin had in de slaapkamer overal kaarsjes aangestoken en lag naakt op bed. We gingen samen bij hem liggen en begonnen met vrijen. Al gauw raakte ik in een soort trance. Ik voelde overal handen, benen, monden: Het vrijen met Sylvia was heerlijk omdat het zo nieuw was met een vrouw. Toch maakte het feit dat Robin erbij was het helemaal af. Dus deze gecombineerde ervaring was helemaal perfect. Mocht ik nog eens de kans krijgen om zoiets mee te maken, dan sta ik er zeker open voor.

Ik heb eenmaal een triootje gedaan met twee jongens en dat was een vervelende ervaring. Misschien moet ik het nog eens doen, om de rare nasmaak kwijt te raken. Maar ik denk niet dat het me snel weer zal overkomen.

Het gebeurde in een periode dat ik regelmatig in mijn eentje uitging. Ik ben gek op dansen en in een trendy discotheek waar ik vaak kwam, ontmoette ik Bas en Maarten. Twee leuke jongens uit Rotterdam. Het klikte met ze. Allebei hingen ze om me heen en waren met mij aan het flirten. Ik had wel zin in een wilde nacht, maar ik wist niet wie van hen ik moest kiezen. Ze waren allebei erg aantrekkelijk. Aan het eind van de avond — ik had aardig wat drank op - borrelde het idee bij me op om ze allebei mee naar huis te nemen.

Meestal ga ik niet direct met iemand naar bed op de eerste avond, maar ik dacht nu: Dit wil ik graag een keer meegemaakt hebben. Ik voelde me heel stoer toen ze zeiden dat ze graag mee wilden; megaspannend was het. In de rij voor het ophalen van de jassen had ik voelde ik kriebeltjes in mijn buik van opwinding. Bij mij thuis trok ik een flesje wijn open en zette een leuk muziekje op en kleedde me langzaam voor hen uit.

Maar o, wat viel het uiteindelijk tegen. Ik voelde me net een actrice in een pornofilm. Een hele slechte, zelfs. Ik kon me niet goed overgeven, bleef me een toeschouwer voelen. Ik vond die jongens ook al snel niet echt aardig meer.

Ze letten meer op elkaar dan op mij. Of ze eigenlijk op elkaar vielen? Dat weet ik niet. Ze raakten elkaar niet aan, maar het was wel duidelijk dat ze meer kickten op het feit dat de ander hen bezig zag, dan op mij. Ik voelde me een soort pop, volledig inwisselbaar Niet een gevoel waar ik vrolijk van werd. Ik kan heus wel seks hebben met iemand zonder liefde, maar er moet wel iets van respect zijn.

En dat was er niet. Toen ontdekte ik ook nog dat één van de twee stiekem zijn condoom had afgedaan. Ik schrok me rot en werd woedend. Hij zei dat ik me niet zo aan moest stellen. Bij die woorden was het klaar voor mij, ik heb ze het huis uitgejaagd. Het vervelendste was nog, dat ik ze later geregeld tegenkwam als ik uitging.

Ik had het idee dat ze het weer aan anderen hadden verteld. Uiteindelijk werd het reden om die discotheek maar te mijden. Nee, ik had gehoopt op een geweldige nacht, maar ik had het beter nooit kunnen doen. Ik wist dat het altijd al een droom van mijn vriend Chris was om met twee vrouwen te seksen.

Samen fantaseerden we er regelmatig over en dat was erg opwindend. Maar hoe zou het in het echt zijn, zou ik het wel kunnen verdragen wanneer hij een andere vrouw aan zou raken? Ik had sterke twijfels. Ik ben namelijk best jaloers en onzeker. Bovendien ben ik opgevoed met het idee dat seks alleen hoort tussen twee mensen is die veel van elkaar houden. Daardoor heb ik gevoelsmatig moeite om seks en liefde los te koppelen. Aan de andere kant leek het me ook ontzettend leuk om het eens uit te proberen.

Chris en ik spraken er eindeloos over, in bed maar ook erbuiten. Hij liet het initiatief aan mij over. Uiteindelijk bedacht ik een oplossing die voor mezelf goed te behappen was. Ik vertelde Chris niets, ik wilde hem graag verrassen. Via internet ben ik in contact gekomen met een meisje dat wilde meewerken aan mijn plan.

De dagen voordat ze zou komen was ik verschrikkelijk gespannen. Zou Chris het leuk vinden? Zou hij zich wel aan mijn regels houden? Met het verzoek die om te doen. Hij mocht haar namelijk wel voelen, maar niet zien, want dan zou hij verliefd op haar kunnen worden, vreesde ik. Hoewel de blinddoek een hoop van zijn genot zou weghalen, namelijk het kijken, vond hij het geweldig dat ik er zo over had nagedacht en dit voor hem wilde doen.

Toen het meisje kwam was ik doodzenuwachtig. Zij wist van mijn plan, van de blinddoek, van mijn angsten. Samen begonnen we Chris te strelen en hem uit te kleden. Zelfs trokken we ook alles uit. En wat ik niet verwacht had: Het was een mooie vrouw, zij had er duidelijk zin in.

Ze gedroeg zich heel verleidelijk naar mij toe. Dat nam mij voor haar in: Halverwege de vrijpartij wist ik dat ik het geen probleem zou vinden als Chris haar toch zou zien. Onverwacht maakte ik zijn blinddoek los. En hij gedroeg zich keurig.

Raakte haar wel aan, maar richtte zich het meest op mij. Als je zeker wilt weten of hij iets dat je doet lekker vindt, vraag het hem gewoon! De meeste mannen vinden het heerlijk als je aan hun oorlel likt, hun oren kust en tegelijkertijd hijgt of een beetje kreunt. Doe dit bijvoorbeeld wanneer jullie op de bank zitten en een filmpje kijken. Of plagerig tijdens het zoenen. Zijn nek is ook gevoelig. Heb je lange nagels?

Ga zachtjes met jouw nagels over zijn rug of streel met je vingertoppen dicht bij zijn intieme zone. Zijn hele intieme zone is ontzettend gevoelig. Net als de binnenkant van zijn benen, zijn buik, borstkas, bovenkant armen en nek. Vraag aan hem wat hij lekker vindt. Dirty talk moet je leren. Hiervoor moet je even je remmen los gooien. Tijdens een vrijpartij is het opwindend om stoute dingen in zijn oor te fluisteren. Durf je dit niet? Begin eerst met het likken van zijn oorlel, kreun een beetje en zeg iets stouts.

Zeg bijvoorbeeld wat je lekker vindt en dat hij het goed doet. Zeg wat er in je opkomt: Je vriendje kan hier ontzettend opgewonden van raken, en jijzelf natuurlijk ook! Zet die stressvolle gedachten even uit en focus je op elkaar. Om in de stemming te komen kan een massage erg fijn zijn.

Je kunt de massage zo spannend mogelijk maken als je wil. Er bestaat zoiets als een erotische massage… Eigenlijk is dit kort gezegd een massage rond het bekkengebied en andere erogene zones van het lichaam. De bloedsomloop wordt hierdoor ook gestimuleerd en komt goed van pas tussen de lakens! Mannen vinden het leuk als de vrouw ook regelmatig het initiatief neemt. Ben je verlegen en vind je dit lastig? Probeer uit jouw comfortzone te gaan door hem bijvoorbeeld spontaan te zoenen, hem aan te raken, te knuffelen of door iets stouts te zeggen.

De meeste mannen vinden het fijn als vrouwen duidelijk zijn in wat ze willen. Als jij zin in jouw vriendje hebt, wacht dan niet uren af, maar zeg recht op de man af wat je met hem wilt doen.

Je vriendje kan het enorm waarderen wanneer hij ziet dat jij zin hebt in hem. Je vindt het andersom toch ook fijn om te zien dat hij jou wil?

Laat hem zien dat je gek van hem wordt! Duw hem op bed. Trek zijn shirt van zijn lijf. Wees ruiger minder lief dan normaal. Mannen vinden dit enorm spannend! Dit kan van alles zijn. Bijvoorbeeld dat je niet kan wachten om hem weer te zien en graag wilt zoenen. Maar het kan natuurlijk nog spannender! Vertel hem dat je een nieuw slipje aan hebt of zonder schroom:

Close Menu