Stijve lul in onderbroek lesbische buurvrouw

stijve lul in onderbroek lesbische buurvrouw

De tepelklemmetjes trokken heerlijk aan mijn tepels. Ineens voelde ik een pik tegen mijn schaamlippen aan drukken. Ik schrok wel even, maar het idee dat een volledig onbekende man zijn lul in mijn hete weerloze kut schoof wond me verschrikkelijk op. Langzaam pompte de man zijn dikke lul in mijn neukgrotje. Bij elk stoot slaakte ik een oehhhhhh kreetje en voelde zijn dikke lul dieper en dieper mijn vagina binnendringen.

De vreemde man had nu zijn enorme lul volledig in me zitten en begon me langzaam te neuken. Iedere keer kreunde ik luid als de vreemde man zijn grote apparaat in me ramde. Mijn vagina klemde strak om de enorme pik. De man ramde zijn grote pik zo diep in me dat ik zijn ballen tegen mijn schaamlippen aan voelde kletsen. Nu begonnen ook de gewichtjes heen en weer te bewegen en trokken bij elke neukbeweging aan mijn gevoelige tepels.

Mijn god wat was dit een geil gevoel. Plotseling voelde ik een eikel tegen mijn mond aan duwen. De man achter me ramde zijn lul nu extra hard in me, en ik slaakte een kreetje daardoor schoot de eikel van de man voor me nu tussen mijn lippen door mijn mond in.

Geheel machteloos en weerloos werd ik nu van twee kanten geneukt. Omdat ik aan de situatie toch niets meer kon veranderen en flink hitsig was geworden besloot ik nu alle medewerking te verlenen. Ik begon nu hard aan de dikke pik in mijn mond te zuigen. De man begon te kreunen en stootte zijn pik steeds sneller mijn mond in.

Ik klemde mijn lippen zo stevig mogelijk om zijn pik en zoog hard aan zijn dikke eikel. Blijkbaar vond de man dit fantastisch want hij begon nog harder te hijgen en stootte zijn eikel diep in mijn keel.

Het duurde dan ook niet lang of de man verkrampte, en zijn hete sperma spoot met fikse stralen mijn mond in. Ik probeerde alles door te slikken maar door de hoeveelheid liep er nog iets uit m'n mond hoeken over mijn kin. Ik zoog nog eens flink aan zijn opgezwollen eikel en de man perste de laatste druppels uit zijn zak. De man liet zijn snikkel nu uit mijn mond glijden. Door het harde geram van de dikke lul in mijn kutje stond mijn kutje in vuur en vlam en ik kreunde en hijgde bij elke stoot.

Ook deden de tepel klemmetje hun werk want mijn hele lichaam raakte in extase van de venijnige rukjes aan mijn gevoelige tepels. Ik voelde mijn vagina krampachtige samentrekken om zijn dikke lul. Ahhhhhhhhhhhhhhhh Ahhhhhhhhhhhhhhh Ahhhhhhhhhhhhhh mijn lichaam verkrampte en ik voelde mijn lichaam tintelen een heerlijk vaginaal orgasme diende zich aan.

De man had het in de gaten en ramde zijn grote snikkel nog harder en sneller in mijn neukgrot. Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gillend van genot ramde de vreemde man mijn naar een betoverend vaginaal orgasme.

Ik hijgde en kreunde hartstochtelijk. De man kon zich nu ook niet meer beheersen en spoot zijn grote klodders zaad mijn kut in. Uitgeput bleef hij even over mijn rug liggen. Zijn lul werd slap en gleed uit mijn kut. Ik voelde de sperma nu uit mijn uitgeputte kut langs mijn benen lopen. Mijn armen werden los gemaakt van de tafelpoten en weer aan elkaar gegespt op mijn rug. Nu werden de tepel klemmen verwijderd en mijn benen ook losgemaakt. Marja gaf een rukje aan de riem, gewillig volde ik haar.

We liepen weer naar boven en in de slaapkamer gespte Marja alle riempjes weer los. Ook werd de blinddoek verwijderd. En hoe vond je het, vroeg Marja. Fantastisch, maar door wie ben ik eigenlijk geneukt? Marja glimlachte, ga je maar even douchen dan zal ik je straks even voorstellen aan je onbekende minnaars.

Terwijl ik stond te douchen dacht ik aan de heerlijke sex belevenis die dag. Toen ik klaar was met douchen ging ik naar de slaapkamer.

Op het bed lag een stapeltje schone kleding voor me klaar. Marja kwam nu ook de slaapkamer in lopen, ze had een mini rokje aan en een kort truitje aan waar haar borsten net niet onder uit staken. Marja zei trek de legging en het topje maar even aan. Ik trok de eigenlijk te kleine legging aan en de elastische stof zat strak om mijn heupen en trok diep door mijn schaamlippen. Ook het topje was aan de krappe kant, ik trok het topje aan en mijn volle borsten rekten de witte stof ver uit.

Maja ging achter me staan en deed me een blind doek om. Ze masseerde mijn borsten en kneep even hard in mijn de tepels. Ik voelde haar handen naar onder glijden en haar vingers geleden door de stof heen tussen mijn schaamlippen. Ze drukte de dunne elastische stof nog dieper tussen mijn schaamlippen en masturbeerde mijn klitje.

Wulps begon ik te kreunen. Ze ging nog even door en pakte me bij de hand. Ze nam me aan de hand mee naar beneden en zei ga nu maar zitten. Ik ging zitten en plofte op de bank. Mijn blind doek werd nu afgedaan en ik zag tot mijn verbazing mijn man Jan en Klaas de man van Marja in de kamer zitten.

Ze keken aandachtig naar mijn topje. Ik zag nu pas dat mijn tepels diep in de stof priemden en door de witte uitgerekte stof iets waren te zien.

Ik raakte er opgewonden van en deed mijn knien iets uit elkaar zodat de mannen een vrije blik hadden op mijn kruis. Aandachtig keken ze naar mijn kruis. De legging trok strak door mijn kruis, zodat de afdrukken van mijn schaamlippen duidelijk waren te zien in de dunne stof.

Mijn man jan keek verrukt naar mijn sexy outfit en zei dat ik er vreselijk sexy uitzag. Mijn sexy kleding had Klaas ook niet onberoerd gelaten want er zat een enorme bobbel op zijn broek.

Jan had ook een stijve en was enorm opgewonden. En vroeg Marja, "hebben jullie zin in een kopje koffie" De mannen hadden wel zin in een bakje koffie. Marja streelde me door m'n haar en vroeg me even mee te lopen naar de keuken. Ze zette de koffie zet machine aan en vertelde me dat Jan haar verteld had dat hij mij heel graag eens in mijn kontje zou willen neuken. Ik bloosde een beetje en vroeg Marja of ze wel eens in haar kontje was geneukt omdat ik Jan altijd geweigerd had om dat bij mij te doen uit angst dat het erg zeer zou doen.

Marja glimlachte en vertelde me dat ze vaak in haar nauwe kontje geneukt was en dat het een heerlijk gevoel was. Maar haar man Klaas had zo'n grote pik en nieuwsgierig vroeg ik Marja of zijn grote pik in haar kontje dan geen pijn deed.

Marja vertelde me dat ze eerst haar kontje zelf had opgerekt met een kontstop die ze rustig een paar uurtjes in haar kontje liet zitten zodat haar kont gaatje rustig kon wennen. Ik vroeg Marja een beetje verlegen wat een kontstop was. Marja zei, "loop maar even mee naar boven dan laat ik je het wel even zien" We liepen de trap op en ik volgde Marja de slaapkamer in.

Marja rommelde wat in de kast en haalde er een peervormig apparaatje uit. Kijk dit is een kontstop, het peervormig ding begon smal en werd steeds dikker, op het dikste punt werd hij dan weer iets smaller met twee uitsteekseltjes aan het uit einde.

Kijk deze uitsteeksel zitten eraan anders zou de kontstop in je kontje verdwijnen vertelde Marja. Ik vroeg Marja of hij wel in mijn nauwe kontje zou passen. Marja zei, "Ga maar even voorover op je knien voor het bed zitten dan weten we het gauw genoeg". Ik aarzelde even, maar ging toen gewillig op mijn knien voor het bed zitten.

Marja trok de legging nu een stukje naar beneden en stak een vinger in haar mond en ik voelde haar natte vingertopje tegen mijn kringspier drukken. Ze drukte haar vinger nu een klein stukje in m'n nauwe kontgaatje en begon rond draaiende bewegingen te maken in mijn kontje.

Ik vond het een heerlijk gevoel en begon zachtjes te kreunen. Plotseling trok ze haar vinger weer uit mijn kontje en zei, "Nou pas ie wel". Ze deed de kontstop even in haar mond en zette stiekem een klein schakel laartje aan. Ze zette de dunne punt tegen mijn nauwe kontje. Toen ze zachtjes op de kontstop begon te drukken voelde ik hoe de kontstop zich soepel een flink stuk in mijn kontje boorde.

Marja Zag het ook en begon de kontstop nu op en neer te bewegen. De kontstop ging nu millimeter voor millimeter steeds dieper mijn kontgaatje in. Blijkbaar ging dat Marja te langzaam want plotseling drukte ze flink hard tegen de kontstop en drukte het laatste dikste gedeelte nu in mijn nauwe kontje. Ik slaakte een kreetje van pijn. De kontstop zat nu helemaal in mijn kontje. Langzaam begon mijn kontje te wennen aan de dikke kontstop en de pijn verdween en maakte plaats voor een aangename nieuwe ervaring.

Ga maar even staan zei Marja. Ik stond op en Marja trok de strakke legging nu flink hoog op zodat de elastische stof nu diep tussen mijn schaamlippen verdween. Ze masseerde mijn klitje nu door de dunne stof heen. Ik voelde golven van wellust en begon zachtjes te kreunen. De pijnscheutjes in mijn kontje zorgde voor een sensationele genotsbeleving.

Marja draaide me om en gaf me een innige tongzoen. Marja haalde nog snel iets uit de kast en stelde me voor naar beneden te gaan. Ik liep nog een beetje vreemd met de bips naar achteren. Toen ik de trap af liep voelde ik kontstop bij elke tree diep mijn kontje ingaan en voelde daarbij de twee uitsteeksels tegen mijn bilnaad aandrukken.

In de kamer aangekomen probeerde ik zo rechtop en zo normaal mogelijk te lopen hierdoor voelde ik de stop nog beter zitten. De gedachten dat ik iets in mijn kontje had zitten waar de mannen niets van af wisten gaf me een ontzettende kik. Ik ging op de bank zitten en kreunde even zacht.

Van opwinding priemden mijn tepels bijna door het dunne witte topje. Ik deed snel mijn benen iets uit elkaar dan kreeg de kontstop iets meer ruimte. Hierdoor hadden de mannen weer vrij zicht op mijn kruis. Mede doordat ik zat was strakke legging nog dieper tussen mijn schaamlippen gaan zitten.

De mannen konden hun blikken bijna niet van me af houden. Marja kwam nu aanlopen met een dienblad met vier kopjes koffie en deelde de koffie uit. Ik dronk een paar slokjes koffie en keek naar Marja die me glimlachend aankeek.

Plotseling voelde ik dat de kontstop heftig begon te trillen in mijn gevoelige kontje. Ik liet de koffie bijna vallen van schrik. Gelukkig maakte de trillende kontstop bijna geen geluid. Ik realiseerde me dat Marja dus nog snel even een kleine afstandbediening uit de kast had gepakt. Ik keek of de mannen iets gemerkt hadden. Gelukkig hadden ze niets in de gaten want ze waren gezellig even aan het praten met elkaar. De kontstop trilde goddelijk in mijn nauwe holletje.

Ik begon nu dieper adem te halen. De mannen keken weer gefascineerd naar mijn kruis en konden hun blik niet meer van mijn kruis afhouden. Door hun broek kon ik zien dat beide mannen een enorme erectie hadden gekregen.

Voorzichtig keek ik ook even naar mijn kruis en zag tot mijn schrik dat mijn witte legging van geiligheid flink nat was geworden in mijn kruis en hierdoor werd de legging daar doorzichtig en waren mijn schaamlippen door de dunne stof heen te zien. Ik bloosde een beetje en keek de mannen een beetje onbeholpen verlegen aan. Nou volgens mij heeft je kutje er wel zin in zei Klaas met een glimlachje. Marja stelde mijn man Jan voor maar even mee te lopen naar boven omdat ze mijn man even iets wou laten zien.

Jan liep nieuwsgierig achter Marja aan de trap op. Jan kon op de trap de strakke borstjes van Marja nu prima bekijken want hij kon nu zo onder het korte truitje van Marja kijken.

Hij keek ook recht tegen haar witte slipje aan wat hem ontzettend opwond want zijn stijve lul begon spontaan te kloppen in zijn broek. In de slaapkamer aangekomen ritste Marja de mini rok open en gooide hem op de grond.

Ze liet zich achterover op het bed vallen haar truitje ging daardoor een stuk naar boven en haar strakke borstjes staken parmantig naar boven daarop zaten een paar heerlijke strakke tepels. Jan kon zijn geile ogen nauwelijks van haar strakke borsten afhouden. Ze keek Jan nu verleidelijk aan en zei, "Als je me lekker verwend mag je me straks in mijn kontje neuken". Jan grijnsde verrukt dit wou hij al zo lang een vrouw in haar nauwe kontgaatje neuken.

Hij trok brutaal het slipje van Marja een stukje naar beneden en liet zijn vingers behendig door haar kale kutje glijden.

Hij masseerde haar klitje en Marja begon wulps met haar heupen te draaien. Met zijn andere hand begon hij haar strakke borsten te masseren en pakte een tepel van Marja en kneep er venijnig in. Marja slaakte een gilletje van pijn en opwinding te gelijk.

Hij pakte de slip nu vast en trok de slip nu helemaal uit. Marja deed haar knien gauw weer uit elkaar om Jan de ruimte te geven om haar genots plekje verder te verwennen. Jan keek nu recht in mijn kale kutje, hij stopte pardoes onverwachts een vinger in haar kutje. Marja genoot van de onverwachtse penetratie van Jan zijn vinger. Jan ging nu snel op en neer met vinger daarbij masseerde hij met zijn duim Marja's klitje wat Marja blijkbaar lekker vond want ze begon zachtjes te kreunen.

Jan boog zich voorover en liet plagerig zijn puntje van zijn tong een aantal malen over Marja's opgezwollen klitje glijden. Marja werd hier ontzettend geil van en begon haar heupen naar boven te bewegen. Jan likte haar kutje nu nog feller.

Marja trok Jan naar boven en begon snel zijn overhemd los te knopen en zijn broek los te maken en ze trok zijn broek en onderbroek een stuk naar beneden. Ik trok me daar dan ook vaak op af. Ik wist ook nog niet wat mijn seksuele voorkeur was want ik had ook homo porno boekjes en daar werd ik ook geil van en trok ik lekker aan mijn pik. Naast ons woonde een mooie jonge vrouw alleen.

Ik denk dat ze rond de 25 of 26 was. Mooie borsten en die liet ze uitkomen door strakke truitjes en half openstaande bloesjes. Het was de tijd van de minirok en de hot pants.

Ik keek vaak naar haar als ze de trap op liep, ik probeerde altijd achter haar de trap op te lopen want dan kon ik onder haar rokje kijken en zo haar mooie billen in haar slipje zien bewegen. Ik fantaseerde over haar hoe ik met haar de liefde bedreef en dan speelde ik met mezelf. Het was mijn mooie buurvrouw ze heette trouwens Lisa. Ze had haar zelf buiten gesloten. De deur was dichtgevallen en ze geen sleutel bij haar.

Of ik via het balkon naar haar woning kon klimmen, de balkondeur stond open. Voor haar, die mooie vrouw, zou ik het altijd doen.

Zo gezegd zo gedaan, ik stak over naar haar balkon of het gevaarlijk was of niet voor Lisa geen gevaar te veel De deur, die openstond, was die van haar slaapkamer daar moest ik doorheen en op haar bed lagen haar slipjes en andere kleren.

Ik moest er eerst even aanzitten en aan ruiken dat vond ik geil om te doen. Langzaam liep Ik naar de voordeur deed de deur open. Lisa liep naar binnen en vroeg of ik als beloning wat wilde drinken. Ja natuurlijk wilde ik dat want dan kon ik langer in haar nabijheid zijn.

Haar benen een beetje wijd zodat ik onder haar rokje haar slipje zag. Ik keek omhoog en zag door haar bloes dat ze geen BH droeg en wel harde tepels. Ik werd er warm van. Wordt je daar opgewonden van vroeg ze? Ik stamelde wat en ja ik was er opgewonden van geworden en dat had Lisa gemerkt. Ze vroeg aan mij heb je het al eens gedaan? Ik werd rood en schudde nee nog nooit. De enige vrouw die ik naakt zag was mijn moeder want bij ons thuis was het gewoon om in je blootje van en naar de douche te gaan.

Ik wilde wel meer zien. Dat zei ik tegen haar. Lisa vond het opwindend om mij zo verlegen te zien en had besloten om mij helpen. Ze knoopte haar bloes verder los zodat haar borsten er uit kwamen. Stevige tieten cup B met een harde tepel. Kom naast me zitten en voel maar. Ik liep naar toe en stak mijn hand uit en voelde voorzichtig aan haar borst. Pak maar stevig vast hoor ze breken niet. Ze pakte mijn hand en drukte die op haar borst en tepel, ze deed voor wat ik moest doen.

Ik pakte de tepel en kneep er zachtjes in. Ik masseerde nu met twee handen haar heerlijke tieten pakte de tepels nu stevig beet en draaide eraan. Ze genoot van mijn onhandige gedoe, maar ze vond het wel fijn. Ze had haar slipje nog aan maar daar zat wel al een natte plek in. Ze bewoog met haar heupen heen en weer onder mijn hand. Het plekje werd nog natter. Haar mond ging naar de mijne en ik drukke mijn lippen tegen de hare.

Haar lippen gingen van elkaar en namen de mijne mee en langzaam stak ze haar tong uit zo mijn mond in. Wow dit was lekker. Ik wist alleen uit de boekjes dat dit gedaan werd. Daar zat ik dan te tongen haar borst in mijn hand en de andere op haar kut. Mijn fantasie kwam uit.. Ze legde haar hand op mijn lul in mijn broek en voelde hoe hard die was.

Het is tijd en Lisa maakte mijn broek los en de rits open. Haar hand ging nu in mijn broek en in mijn slip. Ze pakte mijn stijve lul en begon mij af te trekken. Dat was zo lekker dat ik al snel klaar kwam. Dikke stralen geil spoten uit mijn lul over haar hand en over onze kleren. Ik schaamde me omdat ik zo snel klaar kwam. Lisa zei dat dat gewoon was bij de eerste keer, Het is niet erg ga eerst maar door met mij vingeren.

Mijn vingers vonden het pijpje van haar slip en gingen eronder en omdat ze heerlijk nat was gleed mijn vinger tussen de lipjes. Ik wist niet wat ik deed en dat voelde ze. De eerste keer zeker? Ik knikte van ja want ik had een brok in mijn keel. Ze deed haar slipje uit en deed haar bene heel wijd.

Nu kun je goed zien hoe mijn kut er uitziet. Met haar vingers spreidde ze haar kutlipjes en vertelde wat waar zat en wat ik moest doen om haar te vingeren.

Kom we gaan naar de slaapkamer en ze nam me mee. Daar aangekomen trok ze mijn T-shirt uit en mijn broek en slip naar beneden. Alles uit daar stond ik voor het eerst bloot voor een vreemde vrouw.

.

Hihi lachte ze, wat een gezicht zeg zoals je daar staat, je verzuipt er echt in he, maar ik heb helaas niet kleiner, of je moet een korte nachthemd van mij aan doen, niemand ziet je hier wat je draagt hoor, en gaf mij een korte nachthemd van haar, dacht dat is altijd nog beter dan wat ik nu aan heb, hij kwamhijmlater tot de oksels aan toe.

Trok haar nachthemd over mijn hoofd en trok toen de onderbroek weer uit. En liep met haar naar de kamer, en zij legde mijn kleren in de droger. Kijk heb ook al koffie gezet wordt je van binnen ook wat warm, of wil je er een berenburger bij heb ik ook hoor, ze zag mij twijfelen, ja jongere drinken dat eigenlijk niet he of het zit in cola wat zo jammer is,en ze liep weg en kwam terug met 2 glazen en schonk ze goed vol.

Ze is nogal klein van stuk en ik met mijn cm,kreeg de hemd net over mijn pik, en zat steeds met de benen bijelkaar. Ik dronk het nooit maar ik voelde mij wel warm worden van binnen, ze schonk mij nog een in dan ga ik mij douchen hoor je red je wel he. Na een poos hoorde ik haar roepen, kom je even kan je mij helpen, dacht ze is toch niet gevallen he, ik krijg haar nooit alleen overeind dacht ik.

Sorry zei ze toen ik bij de deur stond, en wat zag ik een paar tieten hangen op haar dikke buik je kon haar kut zo niet zien ,en ze had nog bredere heupen dan ik dacht, mijn pik reageerde gelijk en werd stijf in haar nachthemd die al zo kort was. Hier ligt geen handoek meer wil jij er 2 uit de kast pakken, en omdat je mij toch al bloot ziet kan je mij ook mooi afdrogen. Had ze snel gevonden en begon haar af te drogen op de rug, en toen haar kont, ze spreidde haar benen goed zodat ik ook tussen haar benen kon komen, ik trok de handoek er dan ook goed door en zorgde dat mijn vingers ook af en toe wat voelden.

Wilde haar benen doen, nee dat hoeft niet dat doe ik altijd op bed anders sta ik te lang, en ze draaide zich om van toe mijn voorkant ook, tilde een borst op om er onder droog te maken ,wat zwaar zeg een zo,n borst en toen de ander en droogde toen haar buik af. Ze ging op bed zitten, want haar benen moesten nog, het was een hoog bed tilde haar been wat op en ze bleef met haar tenen onder mijn hemd hangen en ze zag mijn pik die wat gegroeid was.

Ze zei er niets van maar ze spreidde wel haar benen veel verder dan nodig was en ik zag haar schaamlippen onder haar dikke buik met wat grijs schaamhaar ,toen ik dat zag werd mijn pik helemaal stijf en mijn hemd was wat omhoog gekropen en ze keek zo tegen mijn nu stijve pik aan. Dat had ik nooit gedacht dat een jonge vent nog eens een stijve kreeg als hij mijn lichaam zag, o sorry hoor zei ik, nee hoor geeft niet zie ik eindelijk weer eens een stijve.

Ben hier nog niet goed afgedroogd zei ze en ze wees naar haar kut, en ze keek er geil bij uit, ging weer met de handoek naar hasr kut toe en nu voelden mijn vingers meer als de eerste x, wat een hanglippen had ze ook zeg.

Hihi je kieteld mij zei ze je mag wel voelen hoor hoe een oude kut er uitziet of proeven hij is lekker schoon nu. Bedacht mij geen moment en ging op mijn knieen en begin te oude kut te likken, en wreef over haar clit, zoog ook op haar schaamlip was net dat ik ze op wou eten zo zoog ik er op. Wat gingen er gemakkelijk paar vingers in haar kut, af en toe moest ik haar buik weer wat optillen ,zodat ik er beter bij kon, was zo geil merkte dat mijn voorvocht er al uit kwam.

Wil je neuken kreunde ik wil je dat ook, ja druk je lekkere pik maar in mijn kut. Met moeite ging ze nu goed op bed liggen, kroop naast haar want ik wilde ook op haar tieten zuigen en er mee spelen, en drukte se tegen elkaar aan, o wat zal dat ook geil zijn daar tussen te neuken. Ze trok haar benen goed omhoog tilde haar buik op en kroop tussen haar, en mijn pik gleed gemakkelijk in haar droge kut.

Zoog af en toe op een tepel van haar en kuste haar buik en neukte toen weer, ze probeerde mee te doen wat nauwelijks lukte met haar lichaam. Wat kletste ik met mijn buik tegen die van haar aan, ze kreunde wel steeds wat harder, ja eindelijk een pik weer in mij en wat voor een ja ga door jongen spuit mij maar vol hoor zwanger kan ik niet meer worden en op mijn leeftijd ben ik ook niet meer bang voor een enge ziekte.

Had nog graag een poos zo op haar willen neuken maar ik kon het niet langer tegenhouden,en met een harde schreeuw spoor ik mij leeg in haar. Bleef even rustig door neuken zo totdat hij er uit glibberde, kom naast mij met je pik wil hem ook in de mond en verder leegmaken zover als het nog kan.

Was al veel gepijpt maar eerst onwennig maar toen heel lekker ook ging ze met haar kunstgebit over mijn blauwe eikel , ja ik weet het nog wel hoor hoe het moet, alleen een stijve is een poos geleden, en je zaad smaakt goed hoor en ze streelde mijn ballen en ging met een vinger over mijn bilnaad. Ze zoog steeds langzamer teken dat ze moe werd in de mond, ik trok hem uit haar mond en wreef er mee over een tepel. Ben hier moe van geworden hoor zei ze, wat kon je lang doorneuken zeg.

Stapte van bed om te gaan douchen, kom help mij gaan we samen, en later droogde ik haar weer af, en nu gelijk bij haar kut wat ik vingerde.

Kom heb zin in een berenburger zei ze, en zonder te vragen schonk ze er 2 in. We zijn dan wel oud maar daarom nog wel behoefte aan lichamelijk contact wat het dan ook is, en lekker bloot op bed liggen bij een man is altijd lekker en dan wat voelen, wat dan niet is wat jij hebt hoor, geniet maar soveel mogelijk nu je jong bent op bepaalde leeftijd wordt het minder, niet bij iedereen trouwens, ze zijn er ook van in de 80 die hem nog stijf krijgen met hulp van mij dan he, wat soms lang kan duren, en spuiten dan soms een beetje in mij.

Het was een poosje droog geweest maar nu goot het al weer een poos, ze vroeg woon je nog thuis of heb je vriendin, nee ik woon in een flat en heb geen vriendin, dat vraag ik anders kon ze je mooi ophalen, ja dst had gekund ja en mijn ouders wonen ook niet in de buurt helaas.

Ze leek er geen enkel probleem mee te hebben dat ik in haar was gekomen, hoewel ik er toch wel eventjes benauwd van werd, maar dat was pas later. Nu zit ik thuis en weet ik dat haar man ook thuis is en ik heb nog geen ruzie gehoord.

Ze zou vanavond nog even langskomen met een excuus, zodat ze mij nog even af kan zuigen. Ik ben benieuwd of ze dat ook gaat doen want dat zou ik wel heel erg geil vinden. Haar man gewoon hiernaast, terwijl zij mijn lul leeg gaat slurpen. Ik hoop dat ze het doet, dan doen we het zo dat hij ons misschien nog kan betrappen ook.

Hoewel hij wel erg groot is, dus ik weet niet of ik daar de ballen voor heb. Maar goed, we zullen het wel zien, ik hoop dat ik haar straks nog ga zien in ieder geval en misschien zal ik daar nog wel over gaan vertellen, maar ik beloof niets, want misschien valt het allemaal straks wel tegen omdat de spanning er nu een beetje vanaf is, maar wie weet. Dat ze in ieder geval één keer met mij vreemd is gegaan vind ik al helemaal geweldig.

Natuurlijk hoop ik dat ze het vaker komt doen, want ze is echt ongelooflijk lekker en enorm strak tussen haar benen. Het is net of ik een meid van 18 aan het naaien was, zo voelde het. Nieuwe reacties per e-mail ontvangen. Vanmiddag heb ik mijn geile getrouwde buurvrouw gepaald.

Tags triootje hard rukken kutsappen pijpbeurt friemelen stevige borstjes volpompen botergeil topje sexy jurkje muilkorf roze kutje oudere vrouwen kaal geschoren bevredigen enorme leuter geschoren kutjes tienermeid riemen leren zweepje intens orgasme nymfomane sexy bikini enorm nat porno stevige beurt pijn stijve lul harde tepel spleetje natte spleetje geile zaad zweepje alleenstaande vrouw orale seks dubbele penetratie sensueel experimenteren handboeien geschoren kutje hete zaad stiefzusje dominant geile tiener Meesteres.

Meest gelezen Sexverhalen Joris en zijn rijpe schoonmoeder. Mama neuken door middel van chantage. Mijn tante lag in mijn bed en wilde geneukt worden. Spelen met de enorme lul van mijn vader. Mijn zus verleidde mij tot sex. Trio met schoonmoeder en schoonzus. Mijn tante neuken tijdens het klussen mijn oude tante. Tweelingbroer geneukt door zijn geile zus. Kleine buurmeisjes worden ouder en geil. Nieuwe Sexverhalen De eerste keer in het openbaar neuken.

SM spel met Marcel. Tiener komt alleen anaal klaar. Lesbisch spel met Anna. Jos en Marcel neuken op de vierde date.

Harde neuksessie met de vrienden van mijn man. Anna heeft sexafspraak maar gaat ook vreemd. Mijn botergeile oma op de boot.

De man waar ik op 22 jarige leeftijd uit liefde mee getrouwd bent toen ik zwager van Bastiaan bleek te zijn. De man ramde zijn grote pik zo diep in me dat ik zijn ballen tegen mijn schaamlippen aan voelde kletsen. Mijn man jan keek verrukt naar mijn sexy outfit en zei dat ik er vreselijk sexy uitzag. De volgende ochtend bleek dit anders te zijn nadat mijn man naar zijn werk was gegaan. Reviews 14 Jun, Mijn vingers vonden het pijpje van haar slip en gingen eronder en omdat ze heerlijk nat was gleed mijn vinger tussen de lipjes. Stijve lul in onderbroek lesbische buurvrouw

GRATIS ANAAL GAY DATE GRONINGEN

SEX BUDDY GEZOCHT SEKS ADVERTENTIES

Close Menu